My Community

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Dit forum / Onze naam
« Laatste bericht door Admin Gepost op oktober 11, 2016, 13:57:49 »
Op zoek naar een naam, kwamen wij de Indiase godin Aditi tegen.

Aditi wordt aanbeden als moedergodin en als de beschermster van de mensen. Ze schenkt kinderen geluk en gezondheid. Aditi is wat geboren is, Aditi is wat geboren moet worden.
Deze oergodin werd en wordt vaak voorgesteld als kosmische koe, wier melk neerstroomt als het dagelijks voedsel van de mens.

Door de samensmelting van het woord mama en Aditi kwamen we tot de naam MamAditi.
2
Dit forum / Wat is het MamAditi forum?
« Laatste bericht door Admin Gepost op maart 10, 2014, 13:11:06 »
MamAditi organiseert niet enkel ontmoeting (onze MamaMeets), maar biedt je ook online een forum om met andere moeders contacten te leggen en te praten over natuurlijke (op)voeding. Grote thema's zoals zwangerschap, bevallen, borstvoeding, nachtelijk ouderschap, attachement parenting, duurzaamheid, werk, school en relaties komen uiteraard aan bod. Maar je kan er evengoed terecht om echt te ontspannen, te lachen, te ventileren en over verlies en verdriet te praten. Om die reden koos MamAditi vzw er voor om de privacy van de schrijvers optimaal te beschermen.

Ben je steunend lid van Mamditi vzw, dan blijf je in de topics van onze sponsors op de hoogte van alle extra voordelen en nieuwtjes*.

Veel schrijf-en leesplezier gewenst!

*Sponsortopics zijn zichtbaar voor alle forumleden, enkel steunende leden hebben toegang tot de kortingscodes. Lees hier hoe je steunend lid kan worden.
3
Dit forum / Procedure om mee te schrijven/lezen op het forum
« Laatste bericht door Admin Gepost op maart 10, 2014, 13:09:28 »
Op het MamAditi forum hechten we veel belang aan privacy. Daarom wordt elke aanvraag om lidmaatschap individueel door het beheer behandeld. Zo sluiten we spam, robots en commercieel gedreven accounts uit. 

Wil je graag mee schrijven en lezen op het forum, maak dan een gebruikersnaam aan.
Bij goedkeuring ontvang je van ons een automatische mail met verdere instructies.
Zodra je je hebt voorgesteld in het 'kennismakingsrondje' verzetten we je aantal posts naar 1 en kan je het grootste deel van het forum zien!

Naargelang je activiteitsgraad op het forum krijg je na verloop van tijd toegang tot extra delen waar de gedeelde informatie nog vertrouwelijker is.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10