My Community

Registratieovereenkomst

Door het gebruik van dit forum, ga je ermee akkoord om niets te posten dat lasterlijk, onjuist, beledigend, vulgair, hatelijk, intimiderend, obsceen, profaan, seksueel georiƫnteerd, bedreigend, inbreukmakend op iemands privacy, erotisch materiaal of anderszins in strijd is met de nationale Belgische wetgeving.
Je stemt er ook mee in om geen auteursrechterlijk materiaal te posten, tenzij je het auteursrecht bezit of schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van het beschermde materiaal. Spam, flooding, advertenties, kettingbrieven, piramidespelen en geldinzamelingen zijn ook verboden op dit forum.

Besef dat het voor de medewerkers en eigenaars van dit forum onmogelijk is om de geldigheid van al de geposte berichten te bevestigen. Vergeet niet dat we de geplaatste berichten niet actief controleren, en we niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud hiervan. Wij kunnen de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de geschreven informatie niet garanderen. De geposte berichten drukken de mening en visie uit van de auteur, en niet noodzakelijk de mening en visie van dit forum, haar medewerkers of de eigenaars van dit forum. Iedereen die meent dat een gepost bericht verwerpelijk is, moedigen wij aan om een beheerder of moderator van dit forum hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen. De medewerkers en de eigenaars van dit forum behouden zich het recht voor om aanstootgevende inhoud te verwijderen binnen een redelijke termijn, indien zij vaststellen dat verwijdering noodzakelijk is. Dit is een handmatig proces, dus soms zal een bepaald bericht niet onmiddellijk verwijderd kunnen worden. Dit beleid geldt ook voor de profielinformatie van onze leden.

Je blijft steeds zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je geposte berichten. Indien het nodig is, ga je er mee akkoord de eigenaars van dit forum, alle gerelateerde websites, haar medewerkers, haar dochterondernemingen, te compenseren en vrijwaren. De eigenaars van dit forum behouden ook het recht om je identiteit (of andere gerelateerde informatie hierrond verzameld) in het geval van een formele klacht of juridische stappen tengevolge van een situatie die het gevolg is van het gebruik van dit forum, te onthullen.

Wanneer je je registreert, mag je zelf je gebruikersnaam kiezen. Wij adviseren je om een betamelijke naam te kiezen. Bij het registreren van deze gebruikersaccount, ga je er ook mee akkoord om nooit je wachtwoord aan een andere persoon te geven, behalve de beheerder, voor je eigen bescherming en veiligheidsredenen. Ook verklaar je om nooit een ander lid zijn/haar account te gebruiken, voor welke reden dan ook. We raden ook ten zeerste aan om een complex en uniek wachtwoord te kiezen voor je account.

Nadat je je geregistreerd en ingelogd hebt op dit forum, zal je een gedetailleerd profiel kunnen invullen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om nette en accurate informatie in te vullen. Wanneer de forum eigenaars of medewerkers van mening zijn dat bepaalde informatie ongepast of vulgair is, zal deze met of zonder voorafgaande waarschuwing verwijderd worden. Passende sancties kunnen hieraan verbonden zijn.

Wees je er van bewust dat je IP-adres met elk gepost bericht wordt geregistreerd, voor in het geval je van dit forum vebannen moet worden of je ISP gecontacteerd moet worden. Dit zal uiteraard alleen gebeuren in geval van een ernstige schending van deze overeenkomst.

Onthou ook dat de software cookies en tekstbestanden met informatie (zoals je gebruikersnaam en wachtwoord) in het cachegeheugen van je browser plaatst. Dit wordt enkel gebruikt om je in- of uitgelogd te houden. De software verzamelt of zendt geen andere informatie naar je computer.

Edit 11 juni 2015: je wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van MamAditi vzw op basis van het mailadres dat je gebruikt voor het forum. Uiteraard kan je je weer uitschrijven als je de nieuwsbrief niet (langer) wenst te ontvangen.